Ceptas olas ar sarkanajiem ikriem

Ceptas olas ar sarkanajiem ikriem Foto: Ceptas olas ar sarkanajiem ikriem

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • sāls
  • 1 tējkarote sarkano ikru
  • dilles
  • 1 rupjmaizes šķēle

Pagatavošana

  1. Rūpīgi nomazgā olas, nosusina un liek saldētavā uz 3 dienām.
  2. Olas izņem no saldētavas, patur istabas temperatūrā 1 stundu.
  3. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
  4. Olu baltumiem pieber sāli un izcep.
  5. Olu dzeltenumus liek uz olu baltumiem.
  6. Olas rotā ar ikriem, dillēm un pasniedz ar rupjmaizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes