Ceptas Ķīnas sēnes

Ceptas Ķīnas sēnes Foto: Ceptas Ķīnas sēnes

Sastāvdaļas

  • 300 g Ķīnas sēņu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • sāls
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes pētersīļu zaļumu
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi noberzē ar kulinārijas salveti un sagriež lielos gabalos.
  2. Miltiem pievieno nedaudz sāls.
  3. Ķīnas sēnes apviļā miltos.
  4. Olām pievieno sīki sagrieztus pētersīļu zaļumus un sakuļ.
  5. Maisījumu pievieno sēnēm.
  6. Pannā uzkarsē eļļu un izcep lielu pankūku.
 
Pasniedz kā uzkodu ar salātiem un dārzeņiem. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes