Ceptas karaliskās garneles

Ceptas karaliskās garneles Foto: Ceptas karaliskās garneles

Sastāvdaļas

  • 600 g attīrītu karalisko garneļu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 tējkarotes sakapātu ķiploku
  • 1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
  • 1/4 glāzes sausa baltā vermuta
  • 1/4 rīvētas citrona miziņas
  • 2 tējkarotes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Garneles cep uz vidējas uguns, sausā pannā, 2-3 minūtes.
  2. Uzber sali, piparus, pievieno sviestu, maisot, turpina cept 1 minūti.
  3. Pievieno ķiplokus, cep vēl 1 minūti, pārliek bļodā.
  4. Pannā, kur cepās garneles, lej citrona sulu un vermutu, pakarsē 30 sekundes.
  5. Pievieno citrona miziņu un pētersīļus.
  6. Mērci pārlej garnelēm, pieber sāli, piparus un samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes