Sastāvdaļas
- 600 g attīrītu karalisko garneļu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 tējkarotes sakapātu ķiploku
- 1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
- 1/4 glāzes sausa baltā vermuta
- 1/4 rīvētas citrona miziņas
- 2 tējkarotes sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- Garneles cep uz vidējas uguns, sausā pannā, 2-3 minūtes.
- Uzber sali, piparus, pievieno sviestu, maisot, turpina cept 1 minūti.
- Pievieno ķiplokus, cep vēl 1 minūti, pārliek bļodā.
- Pannā, kur cepās garneles, lej citrona sulu un vermutu, pakarsē 30 sekundes.
- Pievieno citrona miziņu un pētersīļus.
- Mērci pārlej garnelēm, pieber sāli, piparus un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!