Ceptas jūras mēles fileja

Ceptas jūras mēles fileja Foto: Ceptas jūras mēles fileja

Sastāvdaļas

  • 4 svaigas jūras mēles filejas (350 - 400 g)
  • 1 citrona sula
  • malti baltie pipari
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • 1/8 l alus
  • sāls
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Pa pusei atlaidinātas filejas uzmanīgi noskalo aukstā ūdenī, nosusina un uz 20 minūtēm ieliek marinādē, kas pagatavota no citrona sulas, pipariem un pētersīļu zaļumiem.
  2. No miltiem, olas, alus un sāls iejauc viendabīgu mīklu.
  3. Filejas viegli nosusina, apmērcē mīklā un liek cepties iepriekš uzkarsētos taukos. Jāraugās, lai tauki apņemtu filejas no visām pusēm.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes