Ceptas gailenes

Ceptas gailenes Foto: Ceptas gailenes

Sastāvdaļas

  • 300 g gaileņu
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • sāls, pipari
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un sagriež.
  2. Liek katliņā un uzkarsē.
  3. Kad sāk izdalīties sula, sautēšanu uz lēnas uguns turpina apmēram 15 minūtes.
  4. Pannā uzkarsē sviestu un apcep sīki sagrieztu sīpolu.
  5. Pieliek sēnes un cep apmēram 5 minūtes.
  6. Pieliek sāli un piparus.
  7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes