Sastāvdaļas
- 400 g baraviku
- 3 olas
- 80 g sarīvēta cietā siera
- sāls un melnie pipari pēc garšas
- 5 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Sagrieziet baravikas plānās šķēlēs.
- Sajauciet olas ar rīvētu sieru, sāli un melnajiem pipariem.
- Katru baravikas šķēli apviļājiet miltos no abām pusēm, pēc tam – olu maisījumā.
- Cepiet iepriekš sasildītā pannā eļļā vai sviestā.
- Sajauciet mērcei nepieciešamās garšvielas, balzam-etiķi un olīveļļu.
- Uz šķīvja izlieciet šķēlēs sagrieztus tomātus, tiem virsū uzlejiet nedaudz mērces, izlieciet pa virsu siltas baraviku šķēlītes.
Mērcei:
2 ēdamkarotes smalki sagrieztu puravu, 1 ēdamkarote sasmalcinātu ķiploku, 1 ēdamkarote sasmalcināta bazilika, 4 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ½ ēdamkarotes balzam etiķa, sāls un pipari pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!