Ceptas aknas japāņu gaume

Ceptas aknas japāņu gaume Foto: Ceptas aknas japāņu gaume

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • 2 glāzes ūdens
  • 1/2 glāzes zaļo zirnīšu
  • 300 g aknu
  • augu eļļa
  • mazliet miltu
  • sāls
  • malti sarkanie pipari
  • sojas mērce
  • 1 - 2 svaigu mandarīnu

Pagatavošana

  1. Rīsus izvāra, zirnīšus sautē un sajauc ar rīsiem, pielej sojas mērci un noliek siltā vietā.
  2. Aknas pārkaisa ar sāli un sarkanajiem pipariem, apviļā miltos, apcep no abām pusēm stipri sakarsētā eļļā aprasina ar sojas mērci.
  3. Mandarīnus mazliet apcep un liek virsū rīsiem un aknām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes