Cepta zoss angļu gaumē

Cepta zoss angļu gaumē Foto: Cepta zoss angļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 zoss
  • 250 g zosu tauku
  • 250 g baltmaizes
  • 3 sīpoli
  • 3 olas
  • 1 pētersīļu saišķītis
  • 1 tējkarote salvijas
  • 1 tējkarote bazilika
  • pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zosu taukus sīki sagriež, sajauc ar izmērcētu un nospiestu maizi, sagrieztiem vārītiem sīpoliem un cieti vārītam olām, pētersīļu zaļumiem, salviju, baziliku, sali un pipariem.
  2. Visu izmaisa un piepilda ar šo maisījumu zosi.
  3. Zosi aizšuj, piesien tai klāt kājas un spārnus, cep cepeškrāsnī, laiku pa laikam aplaistot ar izplūstošu sulu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes