Cepta zivs fileja sinepēs

Cepta zivs fileja sinepēs Foto: Cepta zivs fileja sinepēs

Sastāvdaļas

  • 500 g baltās zivs filejas
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Zivs fileju noskalo aukstā ūdenī un nosusina ar papīra dvieli.
  3. Zivs fileju noziež ar olīveļļu, uzber sāli, piparus no visām pusēm.
  4. Virsū uzklāj plānu sinepju kārtiņu.
  5. Zivi liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
  6. Cep 15-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes