Cepta vistiņa

Cepta vistiņa Foto: Cepta vistiņa

Sastāvdaļas

  • 1 vistiņa
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • 80 g rīvmaizes
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistiņu sadala gabalos, noskalo aukstā ūdenī, nosusina un ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Gabalus mazliet apviļā miltos, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē.
  3. Sakarsē tik daudz tauku lai gaļa būtu apsegta no visām pusēm.
  4. Vistiņu cep apmēram 15 minūtes, līdz visi gabali zeltaini brūni un kraukšķīgi.
  5. Liekos taukus notecina un kārto uz lēzena šķīvja.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes