Sastāvdaļas
- 500 g mencas filejas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- garšvielas pēc garšas
Panējumam:
- 3 olas
- 200 ml vājpiena
- 200 g pilngraudu miltu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Pieber sāli, piparus, garšvielas, atstāj uz 30 minūtēm.
- Gatavo panējumu - olas sakuļ ar sāli, pievieno pienu, samaisa.
- Pievieno miltus - kārtīgi samaisa.
- Zivs gabaliņus panē panējumā.
- Cep sakarsētā pannā, kas ieziesta ar olīveļļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Cep nelielās porcijās, lai zivs gabaliņi nesaliptu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!