Sastāvdaļas
- 4 gabaliņi butes vai pangasijas filejas
- 1/2 glāzes baltā vīna
- 8 ķirštomāti
- 1 grilēta paprika
- 2 ēdamkarotes kaperu
- 12 zaļas olīvas
- pētersīļu zaļumi
- 1/4 glāzes olīveļļas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Zivs filejai uzkaisa sāli un piparus. Liek uz pannas uzkarsētā sviestā un uz vidējas uguns cep 6 - 8 minūtes.
- Pēc tam apcep arī no otras puses.
- Papriku sagriež salmiņos, tomātus un olīvas ripiņās un liek tos uz zivs. Gatavo vēl 3 minūtes.
- Aplej zivi ar vīnu un ļauj tam iesūkties, pievieno sāli.
- Pārkaisa pētersīļu zaļumus un izslēdz uguni.
- Pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!