Cepta bute ar kaperiem un olīvām

Cepta bute ar kaperiem un olīvām Foto: Cepta bute ar kaperiem un olīvām

Sastāvdaļas

  • 4 gabaliņi butes vai pangasijas filejas
  • 1/2 glāzes baltā vīna
  • 8 ķirštomāti
  • 1 grilēta paprika
  • 2 ēdamkarotes kaperu
  • 12 zaļas olīvas
  • pētersīļu zaļumi
  • 1/4 glāzes olīveļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Zivs filejai uzkaisa sāli un piparus. Liek uz pannas uzkarsētā sviestā un uz vidējas uguns cep 6 - 8 minūtes.
  2. Pēc tam apcep arī no otras puses.
  3. Papriku sagriež salmiņos, tomātus un olīvas ripiņās un liek tos uz zivs. Gatavo vēl 3 minūtes.
  4. Aplej zivi ar vīnu un ļauj tam iesūkties, pievieno sāli.
  5. Pārkaisa pētersīļu zaļumus un izslēdz uguni.
  6. Pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes