Cannelloni ar sēņu pildījumu

Cannelloni ar sēņu pildījumu Foto: Cannelloni ar sēņu pildījumu

Sastāvdaļas

  • 600 g šampinjonu
  • 1 saišķītis pavasara sīpolu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 250 g Mozzarella siera
  • 15 g rīvēta parmezāna siera
  • 2 ēdamkarotes pīnijas riekstu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 tējkarote kaltēta timiana
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1/2 l piena
  • 250 g Cannelloni caurulītes (bez iepriekšējas vārīšanas)
  • 1 kaltēta čili pipara pāksts

Pagatavošana

  1. Šampinjonu sagrieziet plānās šķēlēs, kuras pārgrieziet uz pusēm. Pavasara sīpolus kopā ar lociņiem sagrieziet plānās ripiņās.
  2. Ķiplokus notīriet un smalki sakapājiet.
  3. Sakarsējiet eļļu. Maisot apcepiet tajā sēnes. Pēc tam pievienojiet sīpolu ripiņas un ķiploku un vel mazliet cepiet. Lieciet to visu bļodā. Mozzarella sieru sagrieziet kubiņos, pievienojiet sēnēm, pielieciet arī parmezāna sieru un pinijas riekstus. Pievienojiet timiānu, sāli un piparus.
  4. Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200 °C. Mērcei izkausējiet sviestu un apbrūniniet tajā miltus.. Intensīvi maisot, pievienojiet pienu, pēc tam ļaujiet 10 minūtes karsēties uz lēnas uguns. Pielieciet sāli un piparus.
  5. Cannelloni nūdeles pildiet ar seņu masu un lieciet ugunsdrošā formā. Pārlejiet mērci, pārkaisiet sadrupinātu čilī piparu pāksti un atlikušo parmezāna sieru.
  6. Pildītas Cannelloni nūdeles cepiet cepeškrāsnī (180 °C temperatūra) apmēram 30 minūtes. līdz caurulītes ir gatavas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes