Sastāvdaļas
- 180 g jēra gaļas
- 250 g kartupeļu
- 70 g tomātu
- 100 g baklažānu
- 70 g pākšu pupiņu
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež kubiņos paber ar sāli.
- Jēra gaļu, sīpolus, kartupeļus, tomātus un pākšu pupiņas sagriež gabaliņos.
- Baklažāniem nolej sulu un visus produktus liek podiņa.
- Pievieno piparus, sāli un zaļumus.
- Podiņu līdz pusei piepilda ar ūdeni vai buljonu, pārsedz ar vāciņu un liek krāsnī 180- 200°C temperatūrā 60-80 minūtes.
- Podiņu vislabāk likt aukstā krāsnī un tikai tad to ieslēgt.
- Ja uzreiz ieliksi podiņu karstā cepeškrāsnī, tas var sasprāgt.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!