Sastāvdaļas
- 1 kg cāļa filejas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 125 ml heresa
- 200 ml vistas buljona
- 2 ķiploka daiviņas
- pussaišķītis timiāna
- 15 ar sarkanajiem pipariem pildītas zaļās olīvas
- 10 melnās olīvas bez kauliņiem
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Fileju sagriež gabaliņos, apsāla un appiparo, apviļā miltos un eļļā apcep.
- Eļļu nolej, atšķaida ar heresu un vistas buljonu.
- Sasmalcina ķiplokus.
- Timiānu sagriež, nosusina, sīki sakapā un pievieno biljonam.
- Apcepto gaļu buljonā sautē 10 minūtes.
- Sagriež šķēlītēs abu veidu olīvas un pievieno tās gaļai.
- Ēdienu rota ar timiāna lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!