Cālis heresā

Cālis heresā Foto: Cālis heresā

Sastāvdaļas

  • 1 kg cāļa filejas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 125 ml heresa
  • 200 ml vistas buljona
  • 2 ķiploka daiviņas
  • pussaišķītis timiāna
  • 15 ar sarkanajiem pipariem pildītas zaļās olīvas
  • 10 melnās olīvas bez kauliņiem
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Fileju sagriež gabaliņos, apsāla un appiparo, apviļā miltos un eļļā apcep.
  2. Eļļu nolej, atšķaida ar heresu un vistas buljonu.
  3. Sasmalcina ķiplokus.
  4. Timiānu sagriež, nosusina, sīki sakapā un pievieno biljonam.
  5. Apcepto gaļu buljonā sautē 10 minūtes.
  6. Sagriež šķēlītēs abu veidu olīvas un pievieno tās gaļai.
  7. Ēdienu rota ar timiāna lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes