Čahohbili - ragu gruzīnu gaumē

Čahohbili - ragu gruzīnu gaumē Foto: Čahohbili - ragu gruzīnu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg putnu gaļas
  • 80 g sviesta
  • 400 g sīpolu
  • 80 g tomātu biezeņa
  • 1/2 glāzes baltvīna vai citronu sulu
  • 2 ēdamkarotes smalki sagrieztu zaļumu (estragona, pētersīļu, koriandra)
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Putnu gaļu sadala porcijās, uzber sāli, liek sautēt, pievienojot sviestu, sīpolus un tomātu biezeni.
  2. Pielej vīnu vai citrona sulu un pieliek piedevas.
  3. Gatavo gaļu pasniedz ar baltmaizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes