Sastāvdaļas
- cūkas karbonādes šķēle
- timiāns
- rozmarīns
- pētersīļi
- pipari
- savvaļas rīsi
- svaigs koriandrs
- olīveļļa
- svaiga piparmētra
Pagatavošana
- Cūkgaļu apcep uz pannas tikai ar pipariem.
- Garšaugus smalki sagriež un ieliek bļodā, sajauc ar olīveļļu.
- Kad gaļa ir gatava, uzliec uz papīra dvielīša, atļauj padzist 2 minūtes, pēc tam ieliec bļodā un kārtīgi samaisi lai visa karbonāde ir apviļāta garšvielu maisījumā.
- Rīsus vāri ūdenī kuram pievienota olīveļļa.
- Kad gatavi, nokās un sajauc ar sakapātiem koriandriem un piparmētru.
- Karbonādi uzliec uz rīsiem un pārlej ar atlikušajiem sakapātajiem garšaugiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!