Sastāvdaļas
- 1 brokolis
- 1 kartupelis
- 1 sīpols
- 1 glāze brokoļu krēmzupas
- 1 glāze rīvēta Čederas siera
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 1 tējkarote sinepju
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1/2 glāzes kukurūzas pārslu
Pagatavošana
- Beokoli sadala rozetēs, kartupeli sagriež šķēlītēs, sīpolu - pusgredzenos.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C grādiem.
- Pannā eļļā apcep sīpolus un pievieno pārējās sastāvdaļas (izņemot pārslas).
- Liek karstumizturīgā traukā, pārlej ar skābā krējuma, krēmzupas un sinepju maisījumu un cep aptuveni 25 minūtes, pārkaisa ar sasmalcinātam kukurūzas pārslām, cep vēl 10 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvetu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!