Sastāvdaļas
- 200 g brokoļu
- 3 olas
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- pa šķipsniņai sāls, ķiploka un melno piparu
- 100 g rīvēta Parmas siera
- 1 tējkarote dzēstas sodas
- olīveļļa vai cita augu eļļa
Pagatavošana
- Brokoļus vāra sālsūdenī 5 minūtes. Izņem, apžāvē un saspiež ar kartupeļu stampu.
- Olas sakuļ ar šķipsniņu sāls, pievieno kefīru un sodu. Pēc tam arī uzreiz miltus, samaisa.
- Mīklai pievieno brokoļus, Parmas sieru, garšvielas un cep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm.
- Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!