Sastāvdaļas
- 1 kg ziedkopās sadalītu brokoļu
- 1 viegli saspaidīta ķiploku daiviņa
- 125 ml olīveļļas
- 4 olas
- 125 g sarīvēta Pekorīno siera
- sāls, pipari
- 1 plānās šķēlītēs sagriezts sarkanais čili pipars
Pagatavošana
- Sāls ūdenī izvāra brokoļus pusmīkstus, apmēram 8-10 minūtes.
- Uzmanīgi nokāš.
- Pannā sakarsē 4 ēdamkarotes eļļas, ieber ķiplokus un apcep bāli zeltainus, izņem no pannas.
- Eļļā liek brokoļus un cep 5 minūtes.
- Bļodā sakuļ olas un sieru, pievieno sāli un piparus.
- Cita pannā sakarsē atlikušo eļļu un ielej kulteni, ar dakšiņu maisa, līdz olas sarecē.
- Uz šķīvja kārto brokoļus, viršu liek olas, rotā ar čili pipariem un pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!