Sastāvdaļas
- 400 g maltas vistas gaļas
- 6 olas
- 6 ēdamkarotes piena
- 1 ēdamkarote majonēzes, rīvēts siers
- sāls, pipari, garšvielas vistas gaļai
- Pildījumam:
- šampinjoni (šampinjonu vietā var izmantot sālītus vai marinētus gurķus)
Pagatavošana
- Sākumā cep pankūkas, cep pa vienai.
- Vienu olu iesit bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti piena, pieber sāli, sakuļ, izmantojot dakšiņu.
- Cep vienu pankūku, šādi izcep pārējās pankūkas.
- Šampinjonus sīki sagriež, cep augu eļļā, cepšanas beigās pieber sāli.
- Ja pildījumam izmanto sālītus vai marinētus gurķus, tos sagriež salmiņos, sāli pievieno pēc garšas.
- Maltajai vistas gaļai pieber sāli, piparus, garšvielas vistas gaļai, uzklāj gaļas masu pankūkām.
- Uzklāj majonēzi, pankūkas maliņā liek ēdamkaroti pildījuma, satin ruleti.
- Veidni ietauko ar eļļu, liek tajā brizoles, virsū uzklāj mazliet majonēzes, uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!