Brizoles

Brizoles Foto: Brizoles

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas vistas gaļas
  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes piena 
  • 1 ēdamkarote majonēzes, rīvēts siers
  • sāls, pipari, garšvielas vistas gaļai
  • Pildījumam:
  • šampinjoni (šampinjonu vietā var izmantot sālītus vai marinētus gurķus)

Pagatavošana

  1. Sākumā cep pankūkas, cep pa vienai.
  2. Vienu olu iesit bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti piena, pieber sāli, sakuļ, izmantojot dakšiņu.
  3. Cep vienu pankūku, šādi izcep pārējās pankūkas.
  4. Šampinjonus sīki sagriež, cep augu eļļā, cepšanas beigās pieber sāli.
  5. Ja pildījumam izmanto sālītus vai marinētus gurķus, tos sagriež salmiņos, sāli pievieno pēc garšas.
  6. Maltajai vistas gaļai pieber sāli, piparus, garšvielas vistas gaļai, uzklāj gaļas masu pankūkām.
  7. Uzklāj majonēzi, pankūkas maliņā liek ēdamkaroti pildījuma, satin ruleti.
  8. Veidni ietauko ar eļļu, liek tajā brizoles, virsū uzklāj mazliet majonēzes, uzkaisa rīvētu sieru.
  9. Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes