Briseles kāposti ar kastaņiem

Briseles kāposti ar kastaņiem Foto: Briseles kāposti ar kastaņiem

Sastāvdaļas

  • 500 g izmērcētu un nosusinātu ēdamo kastaņu
  • 1 litrs dārzeņu buljona
  • 1 kg Briseles kāpostu
  • 1 citrona šķēlīte
  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kastaņus liek verdošā buljonā un vāra aptuveni 30 minūtes un nokāš.
  2. Katlā uzvāra sālsūdeni, iemet citrona šķēlīti un ieber Briseles kāpostus.
  3. Vāra 10 - 15 minūtes, nosusina.
  4. Lielā pannā izkausē sviestu.
  5. Pievieno kastaņus un Briseles kāpostus un uz straujas uguns apcep 2 - 3 minūtes.
  6. Pieber sāli un pasniedz karstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes