Braunijs ar ābolu biezeni

Braunijs ar ābolu biezeni Foto: Braunijs ar ābolu biezeni

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas (18 cm dm):

  • 300g ābolu biezenis
  • 3 olas (M izmērs)
  • 80g biezpiens (receptē kulinārijas)
  • 50 g Smalkais muslis ar augļiem
  • 30g baltās šokolādes proteīna pulveris (ja nevēlies šo izmantot, vienkārši izlaid šo soli)
  • 50g kakao (receptē ar samazinātu tauku saturu)
  • 20g cukurs (vari aizstāt arī ar saldinātāju)
  • 1 tējk. cepamais pulveris
  • 80g tumšā šokolāde (receptē 52% chocolate chips)

Pagatavošana

  1. Bļodā liek ābolu biezeni, biezpienu un olas un visu sakuļ viendabīgā masā.
  2. Pa vienai pievieno sausās sastāvdaļas un visu samaisa kopā.
  3. Kad masa gatava, pievieno tumšo šokolādi (ja izmanto tāfelīšu šokolādi, tad sasmalcina sīkākos gabaliņos).
  4. Cepamajā traukā liec cepampapīru un lej iekšā masu.
  5. Cep 20 min 180°C, ja izmanto cepeškrāsni, tad 200°C 25-30 min.

Sātīgs našķis, ar olbaltumvielām bagāts gardums.

Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes