Sastāvdaļas
Sastāvdaļas (18 cm dm):
- 300g ābolu biezenis
- 3 olas (M izmērs)
- 80g biezpiens (receptē kulinārijas)
- 50 g Smalkais muslis ar augļiem
- 30g baltās šokolādes proteīna pulveris (ja nevēlies šo izmantot, vienkārši izlaid šo soli)
- 50g kakao (receptē ar samazinātu tauku saturu)
- 20g cukurs (vari aizstāt arī ar saldinātāju)
- 1 tējk. cepamais pulveris
- 80g tumšā šokolāde (receptē 52% chocolate chips)
Pagatavošana
- Bļodā liek ābolu biezeni, biezpienu un olas un visu sakuļ viendabīgā masā.
- Pa vienai pievieno sausās sastāvdaļas un visu samaisa kopā.
- Kad masa gatava, pievieno tumšo šokolādi (ja izmanto tāfelīšu šokolādi, tad sasmalcina sīkākos gabaliņos).
- Cepamajā traukā liec cepampapīru un lej iekšā masu.
- Cep 20 min 180°C, ja izmanto cepeškrāsni, tad 200°C 25-30 min.
Sātīgs našķis, ar olbaltumvielām bagāts gardums.
Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!