Borščs poļu gaumē

Borščs poļu gaumē Foto: Borščs poļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1.5 ēdamkarotes augu eļļas
  • 300 g liesas jēra gaļas
  • 150 g gaileņu
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 lauru lapa
  • 3 kadiķogas
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • 400 g kāpostu
  • 200 g sarkano biešu
  • 3 ēdamkarotes krējuma

Pagatavošana

  1. Sīpolus notīra, sagriež gredzenos un apsautē eļļā.
  2. Pievieno gabaliņos sagrieztu jēra gaļu, gailenes un visu kopā labi apcep. Pieliek ķimenes, lauru lapu un kadiķogas.
  3. Pārlej ar dārzeņu buljonu un uz lēnas uguns vāra apmēram 30 - 35 minūtes.
  4. Notīra un sīki sagriež kāpostus.
  5. Bieti nomizo un sagriež plānās sloksnītēs. Tad dārzeņus pievieno gaļai un katlam uzliek vāku. Uz lēnas uguns vāra vel 20 - 25 minūtes.
  6. Pasniedz ar skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes