Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g margarīna
- 1 ola
- 3/4 glāzes cukura
- 1 tējkarote dzēstas sodas
- 3 glāzes miltu
- šķipsniņa sāls
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 2 olas
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
- 1/2 glāzes cukura
Pagatavošana
- Visas mīklas sastāvdaļas samaisa, samīca mīklu.
- 1/3 mīklas liek saldētavā.
- Pildījuma sastāvdaļas sakuļ.
- Mīklu izlīdzina ietaukotā veidnē, virsū liek pildījumu,virsū rupji uzrīvē sasaldēto mīklu.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!