Biezpiena un rīsu sacepums

Biezpiena un rīsu sacepums Foto: Biezpiena un rīsu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 1 glāze rīsu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1/2 glāzes rozīņu
  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • sarīvēta citrona miziņa
  • 1/2 glāzes iebiezināta piena

Pagatavošana

  1. Izvāra irdenu rīsu biezputru, pieliek 2 ēdamkarotes sviesta, vienu ēdamkaroti cukura un noskalotas rozīnes.
  2. Biezpienam pieliek 2 olas, atlikušo cukuru un citrona miziņu.
  3. Ar sviestu ieziestā veidnē liek kārtu rīsu biezputras, tad biezpiena masu un atkal kārtu rīsu biezputras.
  4. Pārziež ar olu, kas sakultu ar iebiezināto pienu, pārliek ar sviesta piciņām.
  5. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes