Biezpiena un kartupeļu pankūkas

Biezpiena un kartupeļu pankūkas Foto: Biezpiena un kartupeļu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 500 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 400 g biezpiena
  • 150 g miltu
  • 70 g cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. rīvētas citronu miziņas
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, kopā ar biezpienu samaļ, pieliek miltus, cukuru, olas, garšvielas, visu samīca mīklā.
  2. Mīklu saveļ veltnī un sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
  3. Katru šķēli apvārta miltos, eļļa cep no abām pusēm gaiši brūnu.
  4. Pasniedz ar cukuru, krējumu vai ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes