Biezpiena torte „Eņģeļa asaras”

Biezpiena torte „Eņģeļa asaras” Foto: Biezpiena torte „Eņģeļa asaras”

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 80 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ola

Pildījumam:

  • 500 g biezpiena
  • 1/2 glāzes cukura
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ēdamkarote mannā
  • 100 g skābā krējuma
  • vanilīns

Suflē:

  • 3 olu baltumi
  • 3 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, samaisa.
  2. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno miltu maisījumam, sakuļ mīklu.
  3. Gatavu mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  4. Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
  5. Gatavo suflē - olu baltumus sakuļ stingrās putās, pakāpeniski pievieno pūdercukuru.
  6. Olu baltumiem jābūt kārtīgi saputotiem, lai parādītos "asariņas".

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes