Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena
- 4-5 ēdamkarotes želatīna
- 2-3 ēdamkarotes pūdercukura
- 25 g trekna saldā krējuma
- 10 g vaniļas cukura
- dažādu augļu, ogu gabaliņi
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietu tā, lai tas kļūst pastveidīgs.
- Izberzto biezpienu liek bļodā, pievieno saldo krējumu, sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, sakuļ ar blenderi mīklu.
- Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.
- Aptuveni pēc stundas, katlu ar želatīnu liek uz lēnas uguns, maisa, kamēr tas izkūst, katlu noņem no uguns.
- Kad maisījums atdzisis, samaisa ar biezpiena masu.
- Pievieno augļu gabaliņus vai ogas, uzmanīgi samaisa.
- Masu liek veidnē, liek ledusskapī uz 4 stundām.
- Masai var pievienot ķiršu vai sarkano jāņogu sīrupu, torte sanāks skaistā krāsā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!