Biezpiena torte bez cepšanas ar augļiem

Biezpiena torte bez cepšanas ar augļiem Foto: Biezpiena torte bez cepšanas ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 4-5 ēdamkarotes želatīna
  • 2-3 ēdamkarotes pūdercukura
  • 25 g trekna saldā krējuma
  • 10 g vaniļas cukura
  • dažādu augļu, ogu gabaliņi

Pagatavošana

  1. Biezpienu izberž caur sietu tā, lai tas kļūst pastveidīgs.
  2. Izberzto biezpienu liek bļodā, pievieno saldo krējumu, sakuļ viendabīgā masā.
  3. Pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, sakuļ ar blenderi mīklu.
  4. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.
  5. Aptuveni pēc stundas, katlu ar želatīnu liek uz lēnas uguns, maisa, kamēr tas izkūst, katlu noņem no uguns.
  6. Kad maisījums atdzisis, samaisa ar biezpiena masu.
  7. Pievieno augļu gabaliņus vai ogas, uzmanīgi samaisa.
  8. Masu liek veidnē, liek ledusskapī uz 4 stundām.
  9. Masai var pievienot ķiršu vai sarkano jāņogu sīrupu, torte sanāks skaistā krāsā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes