Biezpiena torte ar augļiem

Biezpiena torte ar augļiem Foto: Biezpiena torte ar augļiem

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 2 olas
  • 80 g cukura
  • 100 g kviešu miltu

Biezpiena masai:

  • 500 g pilnpiena biezpiena
  • 150 g cukura
  • 3 olu dzeltenumi
  • 100 g sviesta
  • citronu miziņa
  • 100 g piena
  • 75 g sukādes
  • 50 g konservētu augļu
  • 25 g valriekstu kodolu
  • vanilīns

Pagatavošana

  1. Olām pievieno cukuru.
  2. Ūdens peldē uzsilda līdz 50-60 grādu temperatūrai.
  3. Masai pievieno miltus un uzmanīgi samaisa.
  4. Mīklu ielej formā un izcep.
  5. Gatavojot biezpiena masu, olu dzeltenumus saputo, pievieno karstu pienu un, ūdens peldē patstāvīgi maisot, vāra, līdz masa sabiezē (uzmanieties, lai olas nesarecētu).
  6. Biezpienu izberž caur sietu, saputo sviestu.
  7. Biezpienam pievieno sakulto pienu, olu - piena masu, citrona miziņu, vanilīnu un rūpīgi saputo.
  8. Gatavo masu liek uz biskvīta, izveido vajadzīgo formu, rotā ar sukādēm, konservētiem augļiem, riekstiem un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes