Biezpiena-sviesta cepumi

Biezpiena-sviesta cepumi Foto: gastronomiya.com

Sastāvdaļas

● 200 g miltu
● 200 g biezpiena
● 200 g sviesta
● 1 ola pārziešanai

Pagatavošana

  1. Biezpienu divas reizes samaļ gaļas mašīnā. 
  2. Izsijātos miltos un biezpienā ar nazi iekapā atdzesētu sviestu. 
  3. Mīklu kapā, līdz tā sāk velties kamolā. 
  4. Tad ātri samīca un noliek ledusskapī. 
  5. Atdzesētu mīklu izveltnē plānā plāksnē (līdz 3 mm), ar veidnīti izspiež vēlamās formas cepumus, liek tos uz ietaukotas plāts, pārziež ar sakultu olu. 
  6. Ja vēlas sāļus cepumus, tad pārkaisa ar sāli un ķimenēm vai ar maltu papriku. 
  7. Ja vēlas saldus cepumus, tad uzkaisa cukuru un kanēli. 
  8. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes