Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 150 g smilšu cepumu (sasmalcināti)
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1/4 glāzes pūdercukura
- 100 g saldkrējuma sviesta (izkausēts)
Pildījumam:
- 1 kg biezpiena
- 3/4 glāzes pūdercukura
- 6 olas
Baltās šokolādes krēmam:
- 200 g baltās šokolādes
- 1/3 glāzes saldā krējuma
- 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
Tumšās šokolādes krēmam:
- 150 g tumšās šokolādes
- 2/3 glāzes saldā krējuma
- 1 tējkarote šķīstošās kafijas
Pagatavošana
- Biskvīts: Sasmalcinātos cepumus sajauc ar kakao, pūdercukuru un izkausēto sviestu.
- Masu ieklāj kūkas formas pamatnē un ievieto to saldētavā, līdz būs nepieciešama.
- Pildījums: Uzkarsē cepeškrāsni līdz 140°C temperatūrai un tās apakšā ievietot siltumizturīgu trauku ar ūdeni.
- Ar koka karoti samaisa biezpienu, cukuru un olas viendabīgā masā.
- Šokolādes pildījums: Ūdens peldē izkausē balto šokolādi un saldo krējumu, sajauc ar 1/2 biezpiena masas, pievieno cieti un rūpīgi visu samaisa.
- Tās pašas darbības atkārto arī ar tumšo šokolādi.
- Daļu baltās šokolādes masas klāj pār cepumu pamatni, tad tumšās šokolādes masu un tad atkal baltās. Tā turpināt līdz viss krēms izlikts.
- Liek kūku cepties aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.
- Pirms pasniegšanas atdzesē un dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!