Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
- 30 g sviesta
- 80 g šokolādes
- 1 paciņa vanilīna
Pildījumam:
- karamele
- džems
- kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
- Šokolādi izkausē ūdens peldē.
- Silikona veidnītes vienmērīgi ieziež(ar otiņas palīdzību)ar šokolādi un liek saldētavā uz 10 minūtēm.
- Biezpienu sakuļ ar pūdercukuru, vanilīnu, izkausētu sviestu.
- Veidnītes izņem no saldētavas, piepilda 1/3 ar biezpiena masu, vidū liek pildījumu, atkal piepilda ar biezpiena masu, virsu noklāj ar izkausēto šokolādi.
- Sieriņus līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī - no sākuma labāk sieriņus uz pāris minūtēm ielikt saldētavā, lai virsējā šokolādes kārta labāk sastingst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!