Biezpiena-siera rausis

Biezpiena-siera rausis Foto: Biezpiena-siera rausis

Sastāvdaļas

  • 200 g Krievijas siera
  • 100 g Mocarellas siera
  • 100 g biezpiena
  • Vidusjūras garšvielas
Mīklai:
  • 2 glāzes miltu
  • 190 g kefīra
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes sodas

Pagatavošana

  1. Miltus samaisa ar kefīru, sāli un sodu, samīca mīklu.
  2. Ja mīkla sanākusi pārāk sausa, pielej vēl kefīru.
  3. Mīklu sadala 2 daļās, izrullē apaļus plāceņus.
  4. Gatavo pildījumu - sasmalcina sierus un biezpienu, samaisa, pievieno garšvielas.
  5. Uz viena mīklas plāceņa, vienmērīgi liek pildījumu.
  6. Virsū liek otru plāceni, malas aiztaisa.
  7. Rausi liek sakarsētā pannā, cep 5-7 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  8. Uzmanīgi rausi apgriež otrādi, turpina cept 5-7 minūtes.
  9. Gatavu rausi liek traukā un sagriež.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes