Sastāvdaļas
- 200 g Krievijas siera
- 100 g Mocarellas siera
- 100 g biezpiena
- Vidusjūras garšvielas
Mīklai:
- 2 glāzes miltu
- 190 g kefīra
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes sodas
Pagatavošana
- Miltus samaisa ar kefīru, sāli un sodu, samīca mīklu.
- Ja mīkla sanākusi pārāk sausa, pielej vēl kefīru.
- Mīklu sadala 2 daļās, izrullē apaļus plāceņus.
- Gatavo pildījumu - sasmalcina sierus un biezpienu, samaisa, pievieno garšvielas.
- Uz viena mīklas plāceņa, vienmērīgi liek pildījumu.
- Virsū liek otru plāceni, malas aiztaisa.
- Rausi liek sakarsētā pannā, cep 5-7 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Uzmanīgi rausi apgriež otrādi, turpina cept 5-7 minūtes.
- Gatavu rausi liek traukā un sagriež.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!