Biezpiena sacepums kā bērnībā (bērnudārza recepte)

Biezpiena sacepums kā bērnībā (bērnudārza recepte) Foto: Biezpiena sacepums kā bērnībā

Sastāvdaļas

  • 500 g mitra biezpiena
  • 100 g cukura
  • 100 g mannā
  • 50 ml piena
  • 50 g mīksta sviesta
  • 2 olas
  • paciņa vanilīna

Pagatavošana

  1. Biezpienu, cukuru, olas, mīkstu sviestu, pienu, vanilīnu sakuļ bļodā, izmantojot mikseri, pakāpeniski pievieno mannā.
  2. Kuļ tā, lai nebūtu kunkuļu.
  3. Gatavu masu liek veidnē, atstāj uz 40 minūtēm, lai mannā uzbriest.
  4. Cep 180-200°C temperatūrā, 30-40 minūtes, kamēr kļūst zeltains.
  5. Sacepuma gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs!
  6. Var pasniegt gan karstu, gan aukstu, pārlietu ar skābo krējumu, iebiezināto pienu vai ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes