Biezpiena sacepums ar rozīnēm un ananāsiem

Biezpiena sacepums ar rozīnēm un ananāsiem Foto: Biezpiena sacepums ar rozīnēm un ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 100 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes mannā
  • 750 g biezpiena
  • 1 citrona miza
  • 2 kaudzītes gaišo rozīņu
  • 1 bundža konservētu ananāsu šķēlīšu
  • pūdercukurs 

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu, kopā ar 4 ēdamkarotēm cukura.
  2. Pievieno izkausētu sviestu, mannā - samaisa.
  3. Pievieno biezpienu, rīvētu citrona miziņu, vēlreiz kārtīgi samaisa.
  4. Pievieno noskalotas rozīnes, samaisa.
  5. Veidni ietauko ar sviestu, liek biezpiena masu, virsū izkārto ananāsu gabalus, pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes