Sastāvdaļas
- 3 olas
- 6 ēdamkarotes cukura
- 100 g sviesta
- 3 ēdamkarotes mannā
- 750 g biezpiena
- 1 citrona miza
- 2 kaudzītes gaišo rozīņu
- 1 bundža konservētu ananāsu šķēlīšu
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Olas sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu, kopā ar 4 ēdamkarotēm cukura.
- Pievieno izkausētu sviestu, mannā - samaisa.
- Pievieno biezpienu, rīvētu citrona miziņu, vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Pievieno noskalotas rozīnes, samaisa.
- Veidni ietauko ar sviestu, liek biezpiena masu, virsū izkārto ananāsu gabalus, pārkaisa ar pūdercukuru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!