Sastāvdaļas
- 6 ēdamkarotes biezpiena
- 3 ēdamkarotes rīsu
- piens
- 6 vidēja lieluma āboli
- 5 ēdamkarotes cukura
- 1 ēdamkarotes sviesta
- 1 ola
- 1 paciņa vaniļas cukura vai sarīvēta 1/2 citrona miziņa
- augļu mērce
Pagatavošana
- Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
- Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
- Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
- Sagatavoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, cep cepeškrāsnī gatavu.
- Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!