Biezpiena sacepums ar kondensēto pienu

Biezpiena sacepums ar kondensēto pienu Foto: Biezpiena sacepums ar kondensēto pienu

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 225 ml piena
  • 15 g cukura
  • 50 g manna
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 bundža kondensētā piena

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai un ietauko cepešpannu.
  2. Ja ir graudains biezpiens, tad sablenderē to un tad rūpīgi sajauc ar pienu.
  3. Pievieno olas dzeltenumu un samaisa masu vēlreiz.
  4. Tad pievieno mannu un cukuru un samaisa viendabīgā masā.
  5. Visu tikai samaisa, nevajag izmantot elektrisko putotāju!
  6. Iegūto masu ieklāj iepriekš sagatavotajā cepešpannā un liek cepties aptuveni 30 - 35 minūtes.
  7. Pasniedz ar kondensēto pienu un/vai svaigām ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes