Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 225 ml piena
- 15 g cukura
- 50 g manna
- 1 olas dzeltenums
- 1 bundža kondensētā piena
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai un ietauko cepešpannu.
- Ja ir graudains biezpiens, tad sablenderē to un tad rūpīgi sajauc ar pienu.
- Pievieno olas dzeltenumu un samaisa masu vēlreiz.
- Tad pievieno mannu un cukuru un samaisa viendabīgā masā.
- Visu tikai samaisa, nevajag izmantot elektrisko putotāju!
- Iegūto masu ieklāj iepriekš sagatavotajā cepešpannā un liek cepties aptuveni 30 - 35 minūtes.
- Pasniedz ar kondensēto pienu un/vai svaigām ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!