Biezpiena pudiņš ar aprikozēm

Biezpiena pudiņš ar aprikozēm Foto: Biezpiena pudiņš ar aprikozēm

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 1/2 glāzes cukura
  • 3 ēdamkarotes mannas
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 olas
  • 1/2 glāzes piena
  • 200 g rozīņu vai žāvētu aprikožu
  • dzeramā soda
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • sarīvēta citronu miziņa
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • rīvmaize
  • ogu mērce

Pagatavošana

  1. Samaltam biezpienam pievieno sakultas olas, mannu, miltus, pienu, cukuru, citrona miziņu, noskalotas rozīnes (aprikozēm izņem kauliņus, augļus sasmalcina) un dzeramo sodu, kas iejaukta citronu sulā.
  2. Visu samaisa.
  3. Veidni ieziež ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi, cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 40 minūtes.
  4. Pasniedz ar ogu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes