Biezpiena plācenīši ar banāniem

Biezpiena plācenīši ar banāniem Foto: Biezpiena plācenīši ar banāniem

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 1 banāns
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 paciņa vanilīna
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Banānu notīra, sagriež mazos gabaliņos.
  2. Biezpienu, banānu, olu, vanilīnu,sāli, cukuru liek blenderī, visu sakuļ viendabīgā masā.
  3. Masa sanāks diezgan šķidra.
  4. Pievieno 1 ēdamkaroti miltu un sakuļ viendabīgā masā.
  5. Šādi pievieno miltus, kamēr mīkla kļūst vidēji bieza.
  6. Pārāk daudz miltu arī nevajag, jo tad plācenīši sanāks "gumijoti".
  7. Pannā lej augu eļļu, kārtīgi uzkarsē.
  8. Ar ēdamkaroti lej mīklu, cep 2-3 minūtes no vienas puses, tad apgriež otrādi un turpina cept 2-3 minūtes.
  9. Labāk pannai uzlikt vāku, tad plācenīši labāk izcepsies.
  10. Plācenīšus pasniedz karstus, ar medu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes