Biezpiena pīrāgs ar persikiem

Biezpiena pīrāgs ar persikiem Foto: Biezpiena pīrāgs ar persikiem

Sastāvdaļas

  • 50 g vājpiena biezpiena
  • 3 ēdamkarotes vājpiena
  • 100 g auzu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 g sāls
  • cukurs pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
Pildījumam:
  • 70 g konservētu persiku
  • 170 g vājpiena biezpiena
  • 2 ēdamkarotes vājpiena
  • cukurs pēc garšas
  • rieksti rotāšanai

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē 200°C temperatūrā.
  2. Persikiem notecina šķidrumu.
  3. Biezpienu, pienu, olīveļļu kārtīgi samaisa.
  4. Miltus samaisa ar cepamo pulveri un izsijā, pievieno kopā ar cukuru, sāli biezpiena masai.
  5. Samīca mīklu, to izrullē uz darba virsmas, liek ietaukotā veidnē, vai arī veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  6. Izveido mīklas maliņas, aptuveni 1 cm.
  7. Gatavo pildījumu - biezpienu samaisa ar cukuru un pienu. 
  8. Biezpiena masu liek virsū mīklai.
  9. Persikus sagriež šķēlītēs, izkārto uz biezpiena masas, uzkaisa riekstus un pep 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes