Sastāvdaļas
- 150 g biezpiena
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes medus
- 1 ēdamkarote magoņu sēklu
- 1 ābols (vai citi sezonas augļi)
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.
- Ar elektrisko putotāju saputo biezpienu un olu viendabīgā masā, pievieno medu, magones un saputo vēlreiz.
- Ābolus vai citus augļos, ogas sagriež nelielos gabaliņos un iemaisa biezpiena masā.
- Pēc garšas var pievienot kanēli, muskatriekstus.
- Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Liek cepties 20 - 25 minūtes.
- Kad sacepums gatavs atdzesē to un pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!