Sastāvdaļas
- 3 olas
- 500 g vājpiena biezpiena
- 100 g cukura
- 1 paciņa vārāmā vaniļas pudiņa pulvera
- 30 g mannas
- 1/2 citrona sulas vai miziņas
- 50 ml saldā krējuma
Pagatavošana
- Biezpienu 400 g sajauc ar krējumu, cukuru un olu dzeltenumiem.
- Iemaisa pudiņa pulveri, mannu, rīvētu citrona miziņu un sulu.
- Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
- Liek ietaukotās mafinu veidnītēs vai tajās ievietotās papīra formiņās.
- Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 150 grādiem, un cep 40 minūtes, tad atdzesē.
- Biezpienu 100 g sajauc ar saputotu krējumu un 1 tējkaroti cukura.
- Uz katra mafina liek pa pikai biezpiena krēma un pa ķirsim.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!