Sastāvdaļas
- 300 g 5% biezpiena
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 60 g kokosriekstu skaidiņu
- 40 g cietes
- 10 g sviesta
- 100 g šokolādes glazūras
- 4 tējkarotes ūdens
Pagatavošana
- Šķīvī ieziežam biezpienu, divas olas, cukuru un sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Pievieno 50 g kokosriekstu skaidiņas, cieti un labi samaisa kopā.
- Formu ieziež ar sviestu, lej tajā mīklu un liek uz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
- Ļaujiet kūkai atdzist un pārnesiet to uz šķīvja.
- Gatavojam šokolādes glazūru - ņemam dziļu šķīvi, ielejam tajā 4 tējkarotes ūdens un pieberam šokolādes pulveri un ar karoti visu kārtīgi samaisa.
- Gatavo šokolādes glazūru pārlej kūkai.
- Virsu dekorē ar kokosriekstu skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem.
Paldies!