Biezpiena kūka ar samazinātu tauku saturu

Biezpiena kūka ar samazinātu tauku saturu Foto: Biezpiena kūka ar samazinātu tauku saturu

Sastāvdaļas

  • 10 g želatīna
  • 450 g biezpiena (ar samazinātu tauku saturu)
  • 300 g saldā krējuma
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 kūku biskvīts (baltais)
  • 4 - 5 ēdamkarotes kafijas
  • augļi

Pēc izvēles:

  • cukurs
  • kanēlis
  • šokolāde

Pagatavošana

  1. Uzbriedinām želatīnu, atbilstoši uz iepakojuma rakstītajām instrukcijām.
  2. Saldo krējumu rūpīgi samaisām ar biezpienu viendabīgā masā (ja vēlaties saldāku, varat pievienot cukuru).
  3. Uzbriedināto želatīnu nelielā katliņā izkausē un tam pievieno biezpiena masu, vaniļas cukuru un maisa līdz izveidojas krēmveidīga, viendabīga masa.
  4. Biskvītu ieliek kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi, un piesūcina ar kafiju.
  5. Tad izkārtojam sevis izvēlētos augļus, piemēram, persikus, ogas, u.c.
  6. Augļu kārtu rūpīgi pārklājam ar biezpiena masu.
  7. Izrotā kūku ar kakao pulveri, kafijas pupiņām, šokolādes skaidiņām vai ko citu, pēc jūsu pašu gaumes.
  8. Ievieto kūku ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes