Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 140 g šokolādes cepumu
- 30 g izkausēta sviesta
Pildījumam:
- 400 g biezpiena
- 200 g izkausētas baltās šokolādes
- 150 g trekna saldā krējuma
- 2 sadrupināti šokolādes cepumi
- 1 ēdamkarote želatīna
- putukrējums un zemenes rotāšanai
Pagatavošana
- Gatavo biskvītu - cepumus un sviestu sasmalcina blenderī, kamēr masa atgādina slapjas smiltis.
- Cepumu masu blīvi saspiež tortes veidnē, ar noņemamām malām, liek ledusskapī uz 20 minūtēm.
- Želatīnu aplej ar 4 ēdamkarotēm auksta, vārīta ūdens, uzbriedina.
- Gatavo pildījumu - blenderī liek biezpienu, saldo krējumu, izkausēto šokolādi, sakuļ viendabīgā, gludā masā.
- Želatīnu izšķīdina un pievieno biezpiena masai, vēlreiz sakuļ.
- Biezpiena masai pieber cepumu drupačas, samaisa un liek uz biskvīta.
- Kūku liek ledusskapī uz dažām stundām, lai tā pilnībā sastingst.
- Pirms pasniegšanas, kūku uzmanīgi izņem no veidnes un rotā ar putukrējumu un zemenēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!