Sastāvdaļas
- 1 kg biezpiena
- ½ l svaiga krējuma
- 400 g cukura
- 10 olu dzeltenumi
- 150 g sasmalcinātu grauzdētu riekstu
- 400 g svaigu zemeņu
- 20 g želatīna
Pagatavošana
- Zemenes ar cukuru un olu dzeltenumiem sajauc, pielej izšķīdinātu želatīnu, maltu biezpienu ar saputotu krējumu.
- Jāskatās, lai masa vienmērīgi sajauktos.
- Tā sagatavoto masu liek veidnē, lai aukstumā sastingst.
- No veidnes izgāztu liek uz piemērota lēzena trauka, grezno ar augļiem.
- Malas apkaisa sasmalcinātiem riekstiem.
- Ar sasildītu nazi krēmu var sadalīt vēlamos gabalos,
- katram gabaliņam var uzlikt putukrējumu un šauru augļu strēmelīti. Pasniedz uz stikla paplātes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!