Biezpiena karaša

Biezpiena karaša Foto: Biezpiena karaša

Sastāvdaļas

  • 500 g salda biezpiena
  • 3 olas
  • 2 tējkarotes cukura
  • 2 sīki sagriezti nomizoti āboli
Mīklai:
  • 3 olas
  • 4-5 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 5-6 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • mazliet sāls

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - olas samaisa ar skābo krējumu, augu eļļu, sāli, pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.
  2. Mīklu lej ietaukotā veidnē, ar noņemamām malām.
  3. Biezpienu samaisa ar olām, āboliem, ar karoti lej virsū mīklai, sākumā pa malām, tad uz vidu.
  4. Cep 225°C temperatūrā, 35-40 minūtes.
  5. Gatavu karašu atdzesē veidnē, tad izņem no tās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes