Sastāvdaļas
- 500 g salda biezpiena
- 3 olas
- 2 tējkarotes cukura
- 2 sīki sagriezti nomizoti āboli
Mīklai:
- 3 olas
- 4-5 ēdamkarotes skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 5-6 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- mazliet sāls
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olas samaisa ar skābo krējumu, augu eļļu, sāli, pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, ar noņemamām malām.
- Biezpienu samaisa ar olām, āboliem, ar karoti lej virsū mīklai, sākumā pa malām, tad uz vidu.
- Cep 225°C temperatūrā, 35-40 minūtes.
- Gatavu karašu atdzesē veidnē, tad izņem no tās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!