Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 160 g miltu
- 1 ola
- 1 ēdamkarote cukura
- 1-2 šķipsniņas sāls
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Biezpienu samaisa ar cukuru, sāli un olu.
- Izsijātus miltus samaisa ar cepamo pulveri un pievieno biezpiena masai.
- Samīca mīklu, izrullē to 1 cm biezumā, izspiež gredzentiņus - var būt dažāda diametra.
- Pannā sakarsē augu eļļu, cep biezpiena gredzentiņus, kamēr izveidojas brūngana garoziņa.
- Apgriež tos otrādi, cep no otras puses.
- Gatavus biezpiena gredzentiņus liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Biezpiena gredzentiņus pasniedz siltus, mazliet apkaisītus ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!