Biezpiena deserts ar zemenēm un kanēli

Biezpiena deserts ar zemenēm un kanēli Foto: Biezpiena deserts ar zemenēm un kanēli

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 300 g zemeņu
  • 70 g krējuma
  • 100 g cukura
  • 1 tējkarote kanēļa

Pagatavošana

  1. Zemenes noskalo un nosusina papīra dvielī.
  2. 70 g ogu ieliek trauciņā un noliek malā. Vēlāk tās izmantosim deserta rotāšanai.
  3. Biezpienu ieliek lielā traukā. Pievieno 20% krējumu, kanēli un cukuru.
  4. Visu sakuļ viendabīgā masā. Vislabāk to darīt ar mikseri.
  5. Biezpiena masai pievieno zemenes un atkal sakuļ, līdz masa ir viendabīga.
  6. Gatavo desertu liek deserta trauciņos.
  7. Dekorēšanai paredzētās zemenes sagriež četrās daļās. Rotā ar tām desertu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes